sinsi piçsinsi piçsinsi piç LEŽANKE, SAN NA KOŠNICI – Apiterapijski centar Trifunović- Sviloš sinsi piçsinsi piç

LEŽANKE, SAN NA KOŠNICI

LEŽANKE, SAN NA KOŠNICI

Zašto je to san na košnici ? Nije neophodno zaspati, ali nakon 10-15 minuta osećate da se mišići opuštaju. Vaše telo će započeti veliki posao .Opustite se, i na taj način oslobodite se bolesti, kaže Viktor Miler, vlasnik privatne pčelaraske farme”Vild Honei”

Odmor na košnicama je naročito koristan za ljude nakon 35 godina, jer ćelije tela gube prirodnu regeneraciju. Ali nema starosnog limiita, ova metoda apiterapije pomaže u svim starosnim dobima Nauka je davno dokazala da je vazduh u košnicama poseban.

Lako je pogoditi zašto. Na primer, propolis je prirodni antibiotik. A tek zujanje stotina hiljda pčela koje se nalaze direktno ispod vas, mikrovibracije i odličnu sveobuhvatnu terapiju za ljudski organizam na osnovu bliskog kontakta sa pčelama. Ovo je veliko biološko magnetno polje koje ima pozitivan efekat na nervni sistem, krvotok, mišićni sistem, stvaranje uslova za samostalnu prilagodljivost funkcija unutrašnjih organa. Vulikoterapiia ili ležanje na košnica

ma poboljšava kardiovaskularni sistem, nervni i endokrini sistem, respiratorni sistem (inhalacijom vulikovoho vazduhom zasićenom sa nestabilnom proizvodnjom, propolisa, voska). Osim toga, poboljšava psiho-emocionalni status osobe, poveća efikasnost i imunitet, čišćenje i regeneraciju tkiva.

Lekovita svojstva ležanja na košnicama se ispoljavaju:

Oslobađanje od problema sa krvnim pritiskom. Postupak pomaže u normalizaciji cirkulacije krvi u telu. Obnavljanje kardiovaskularnog sistema promoviše lečenje i prevenciju raznih bolesti povezanih sa ovim sistemom.

Bolesti respiratornog sistema. To je dobro jer čisti bronhije, normalizuje disanje, ima efekat bronhodilatatora na telo u celini.

Spavanje ili ležanje na košnicama pomaže da izgubite kilograme i pomaže u lečenju mnogih bolesti koje su povezane sa bolestima gastrointestinalnog trakta i probavnog sistema.

Nakon operacija, kada je oporavak tela ima potrebu za pomoći u košnici nalazimo sve potrebe za tu vrstu podizanja zdravstvenog stanja. To sveobuhvatno vraća zdravlje, pomažući da se brzo vrati u formu. Ova metoda apiterapije veoma je korisna za žene. Vraća zdravlje reproduktivnog sistema, eliminisanje problema sa urinarnim sistemom. U ruskoj literature nalazimo da su nekim slučajevima žene savladale neplodnost.

Ležanje na košnicama korisno je ne samo za mlade i zrele populacije, ali i za starije osobe. Naročito su korisni u lečenju ateroskleroze i drugih promena povezana sa starenjem. Postupak pomaže da telo ostane u punoj formi i štiti ga od bolesti koje su tipične za ljude u ovoj starosnoj grupi. Ova procedura smanjuje verovatnoću od pojave raka i tuberkuloze. Normalizacija nervnog sistema svakoko se postiže uz umirujuće zujanje insekata. Najzad, kroz ovu proceduru može vratiti i ojačati imunološki sistem i leče prehlade, virusnih i infektivnih bolesti.

TRAJANJE I BROJ SESIJA

Za najviši tretman kvaliteta I stvaranje trajnog efekta, neophodno je da se završi ceo tok. To uključuje 12-24 sesije sa maksimalnom intervalu od 1 dana u kontinuitetu, jednom dnevno po pola sata.

Moguća je svakodnevna kombinacija sa APIinhalacijom.

 

Obratite pažnju! Nekoliko preporuka:

Pre posete, uzdržite se od upotrebe jakih parfema i dezodoransa

Na ulazu u API-kuću treba u potpunosti onemogući ti GSM-komunikaciju i mobilne telefone, Vi-Fi, smart telefone, tablete i druge prenosne uređaje jer naša kuća za apiterapiju nema vodove niti električnu energiju.

Kontaktirajte nas

APITHERAPY CENTAR SVILOŠ

Not readable? Change text. captcha txt